filbec- 100% voda pro naše mladé sportovce

100% voda pro naše mladé sportovce

Voda je pro hydrataci nejlepší, rychle se vstřebává do těla a neobsahuje žádné kalorie, cukry ani další přísady, které by mohly hydrataci​ zpomalit.

Proto jsme v rámci olympiády dětí a mládeže instalovali na jednotlivá sportoviště naše výdejníky vody filbec. Děti si tak mohly doplnit vodu do svých lahví a nemusely zbytečně kupovat balenou vodu.

filbec- 100% voda pro naše mladé sportovce

100% voda pro maximální výkon
Pokud chceme zahnat žízeň, je voda, ve srovnání se slazenými nápoji, jasným vítězem. Voda pomáhá při trávení, s regulací tělesné teploty a zajišťuje transport živin. Přispívá také k detoxikaci organismu.

Často dělají reklamy na slazené nápoje sportovci. Ti to ale dělají pro peníze a ne proto, že by podobný nápoj přispěl ke zlepšení jejich kondice. Proslulým se stalo video z tiskové konference na EURO 2020 s Cristianem Ronaldem, který je proslulý svým zdravým životním stylem. V něm před tiskovou konferencí dá stranou pečlivě naaranžované láhve s Coca Colou a vyzve lidi, aby pili raději vodu. Paradoxem je, že dříve sám Ronaldo reklamu pro Coca Colu dělal. Co podobná akce globální hvězdy může způsobit, si můžete přečíst v článku na serveru aktualne.cz.

filbec- 100% voda pro naše mladé sportovce

Konzumace slazených nápojů, může vést paradoxně k dehydrataci. Cukr obsažený v nápojích zvyšuje produkci moči a tělo tak může ztrácet více vody než vypitím slazeného nápoje získá. Pravidelná konzumace slazených nápojů zvyšuje riziko výskytu cukrovky 2. typu, může přispět k nárůstu hmotnosti nebo způsobit problémy se zuby.

filbec- 100% voda pro naše mladé sportovce

Pokud vám nechutná voda z kohoutku je možné ji dochutit přídavkem čerstvého ovoce (citron) nebo máty. Náš nanouhlíkový filtr filbec vám dá možnost vychutnat si vodu bez těchto aditiv. Voda zbavená škodlivin chutná lépe a je pro naše tělo nejlepší.